INvesticon

Investicon vind zijn roots vanuit de beveiligingswereld. Doordat beveiliging en rechercheren vaak dicht bij elkaar liggen is er naast onze beveiligingstak Recherche Bureau Investicon ontstaan.

Investicon is door mij “Ed van der Peijl” opgericht, ik heb in het verleden verschillende functies bekleed als leidinggevende en ben vooral actief en meewerkend op de werkvloer. “zo zie ik wat er leeft bij onze klanten” en “waar de pijnpunten liggen” daarnaast zijn hierdoor de communicatielijnen korter.

De kracht van Investicon is het samenbundelen van onze beveiligers, rechercheurs en een grote groep freelancers. Hierdoor zijn we snel inzetbaar en kunnen beveiliging of recherche werkzaamheden vlot uitvoeren.

Daarnaast nog dit:

Jaarlijks worden er ongeveer 40.000 personen opgegeven als vermist waarvan 80% binnen 48 uur is terug gevonden. 16.000 personen blijven vermist in Nederland waaronder 600 tot 2000 kinderen onder de 14 jaar. In heel Europa zelfs 250.000 kinderen, dat is 1 per 2 minuten.( Cijfers 2019).

Speciale aandacht besteden we aan:

  • (kind) Vermissingszaken
  • (kind) Ontvoeringen
  • (kind) Misbruik zaken

Komen onze rechercheurs tijdens werkzaamheden deze delicate zaken tegen dan zullen wij altijd Politie & Justitie inlichten.

Opleiding & stage

Nieuw personeel zal intern en extern een uitgebreide opleiding volgen en beginnen als trainee. Uiteraard zal de trainee met de opleiding als Particulier Onderzoeker begonnen  moeten zijn of haar/ zijn diploma al in bezit hebben.

Daarna begint de traineeship zodat hij/ zij in verschillende rollen binnen Recherche bureau Investicon onder begeleiding van ervaren onderzoekers, het beste uit zich/haar zelf kan halen.

Daarnaast zal de Investicon Academy voor nog meer stimulans en team building zorgen met ons “outdoor training program”.  Gegeven door ervaren instructeurs of  oud rechercheurs op verschillende locaties in binnen en buitenland.

pARTICULIEREN 

NIET ALLEEN IN DE ZAKELIJKE MARKT ZIJN WIJ ACTIEF MAAR OOK VOOR PARTICULIEREN, NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.