Omscholen of Nieuwe baan

Investicon Academy geeft je een voorsprong.

Heeft u specifieke wensen

Heeft u specifieke behoefte aan een opleiding laat ons dat weten, wij kunnen dan desgewenst een passende opleiding voor u verzorgen bij erkende opleiders.

The sky is the limit

Je bent nooit te oud om te leren, sterker nog we leren elke dag iets bij, voor de een wat makkelijker dan de andere, de enige barrière ben jij.

Particulier Onderzoeker

Met onze opleiding in 10 weken heb je ongeveer 8 uur studie belasting per week. elke 3 weken behandelen we een apart examenvak. In totaal zijn er 3 examen vakken:          1.Basis p.o   2.Wettelijke kaders  3.Onderzoek en Rapportage.

De Wet van Privacy zal ruim aan bod komen in de 4 de week van de opleiding.

Observatie training

Leer statische en dynamische technieken van de beste oud rechercheurs, ga met je team een willekeurige stad in en en volg de “haas” en breng dit over in een rapportage met camera / video beelden. Leer hoe je communiceert met elkaar en leer hoe jij jouw subject met voertuig onopvallend volgt.

Inschrijven

Wet Van Privacy

Elk bedrijf of persoon heeft hier tegenwoordig mee te maken, wat mag je wel en wat niet, wat moet je als bedrijf regelen en wat niet. In deze opleiding leer je in 2 dagen van een leraar met juridische achtergrond wat je moet weten.

Inschrijven

Privé beveiliger

Altijd al de visie gehad om privé beveiliger te worden? Dit is je kans om na je SVPB opleiding 1 week in het buitenland te trainen. Deze praktijk oefening word gegeven bij de beste training accommodatie in het buitenland.

Inschrijven

Opleiding basis (module 1) OSINT 1

De basis opleiding van 2 dagen zal een begin maken met hoe je via open bronnen, personen en bedrijven kunt onderzoeken (internet rechercheren) Hierna volgen er nog 2 opleidingen: OSINT 2 en OSINT 3. 1 x per jaar zal er een update OSINT opleiding volgen.

Inschrijven

Wat zeggen onze leerlingen

Geef onze opleidingen sterren zodat we weten dat we op de goede weg zijn.

Bas Purmerend

Geweldige leraar die weet wat ik nodig had en ik ben voor 3 onderdelen geslaagd:-)

Pieter Hilversum

Ik dacht aan een saaie suffe droge stof opleiding, integendeel, het was super interessant en ik heb veel geleerd.

Laura Utrecht

Via mijn werkgever heb ik deze opleiding gedaan. Deze opleiding gaf een goede aanvulling op mijn huidige werkzaamheden.

Ismael Uithoorn

De praktijklessen vind ik het leukst, buiten onder de mensen samen met je team.

Lorenzo Amsterdam

Over het algemeen ben ik meer een praktijk mens, de theorie lessen waren best een uitdaging voor mij. Met hulp van mijn docent ben ik uiteindelijk toch geslaagd.

INVESTICON ACADEMY

Verzorgt de opleiding die bij je past.

Meld je nu aan